en enkelt liverpool drakt barn tittel i sitt tredje

Fellesskapets debatt om Real Madrid eller Barcelona vil seire i den 234. avdelingen av El Clasico. Den tidligere Barcelona-spilleren Edmilson henter El Clasico som den mest ‘spesielle’ derbyen han noensinne har spilt inn. ESPNs Fernando Palomo deles inn i Spanias mest berømte rivalisering, ettersom Lionel Messi og Barcelona blir satt til å ta imot Cristiano Ronaldo og Real Madrid. Legenden har det som Reconquista begynner på Covadonga i fjellene i Asturias i 718 eller 719 da Pelayo beseiret maurene. Svært bevæpnet og uassistent av noen, 300 motstandere og dirigert en fryktet, ubeseiret kraft som har overskredet resten av halvøya og nummerert i tusenvis, ifølge noen versjoner av historien. Bare Asturias hadde aldri blitt erobret; Nå utgjorde adelsmannen et opprør som dro sydover de neste 700 årene. En statue av Pelayo står nær den hellige grotte hvor hans gjenstander ligger: Med et sverd i den ene hånden og blikket hans fast, er han muskuløs, stolt og trofast. Litt som Luis Enrique, da. Vel, det er det han sier, uansett. Etter Champions League-avkjøringen til Juventus, vil mannen som vil være Barcelonas billige fotballdrakter trener for bare syv flere kamper, lovte å kjempe til mål, til tross for å komme inn i en periode hvor alt ser ut til å gå tapt og nostalgi kan holdes og når det kan være naturlig å legge seg Ned armer, ubevisst minst. Luis Enrique s fotballkonkurranse starter mot Real Madrid på Santiago Bernabeu på søndag. Winning er en forpliktelse – tre poeng bak og etter å ha spilt et spill mer, ville selvstrekk være nesten slutt Barca’s tittelhåp – men han insisterer på det også en mulighet. Ingen sa at det ville være lett, tross alt, og han hevder at han foretrekker å være så vanskelig. ‘Vi har sjansen til å kjøre oss selv i tittelkampen i kampen mot en direkte motstander, en annen utfordrer, lederen,’ sa Luis Enrique. ‘Det er vanskelig å plukke deg opp etter et nederlag, men vi har den beste stimulansen en culer kan ha, det beste en Barcelona-spiller kan ha: å spille våre største rivaler på Bernabeu.’ Det vil være vanskelig å heve dem, men Det vil være enkelt å motivere dem. ‘Jeg’ er en fighter, som mine spillere, jeg er forberedt på noe, spesielt vanskelige ting. Jeg har Asturian gener Pelayo har mye å gjøre med det, jeg føler meg bedre når jeg må rebel enn når jeg må nyte det, noe jeg har vært så heldig at jeg kan gjøre mye på denne klubben. Men jeg føler meg mer komfortabel i de ukene når det er krig. Nå kan han ha henvist til Asturiasrevolusjonen i 1934 i stedet, og det han sa, kan være en komisk overblown – Luis Enrique har ikke noe skjegg, ikke et sverd og er ikke Pelayo, mens Bernabeu ikke akkurat er Covadonga. Men det er sant at han liker motgang, har konkurrert i jernmannskonkurranser, syklet 205 kilometer gjennom Pyreneene og løper over den marokkanske ørkenen med en ryggsekk på ryggen for moro skyld. Selv om Luis Enriques protester ikke overbeviser – stikker sarkasme følsomhet, og gjentatte påstander om aldri å lese pressen blir vanligvis laget av liverpool drakt barn de som gjør – og mens han innrømmet utmattelse skyndte seg utgangen, er det også sant at han liker En utfordring, jo vanskeligere jo bedre, og et snev av konfrontasjon. Dette er en spesiell for Barcelona s sjef. ‘ De siste tre årene har han levd på sine spill de siste fem årene, han vil leve dem fra benken. På søndag vil han leve sin siste. Han vil savne det. Hvis disse siste dagene som Barcelona-leder er nostalgiske, kan følelsen bli forsterket når han tar sin posisjon på kantlinjen i en arena der han alltid sa at han liker å fløyte. Som er bra, fordi han vil bli fløyte denne helgen. Luis Enrique forlot Madrid og avstod fra sin fortid. Han er kjent med at han ikke kjenner seg i hvitt. Han snakket om hvordan Barcelona var hans hjem, og etter at han hadde pensjonert, bodde han i Gava, ikke langt utenfor byen. Poenget med å gjenta hvordan hjemme var han så ofte, Var ‘i motsetning til Madrid’ som gikk uten å si. Og da hans tid på Barcelona kommer til en slutt, er kritikken sterkere med hver dag som går, det er interessant hvor ofte han snakker om Asturias. Han gjorde alltid – hans støtte til Sporting Gijon har alltid blitt brukt som et æresmerke – men kanskje er det mer spisset nå. Eller kanskje det bare føles på den måten. Luis Enrique s dager som Barcelonas leder er svingete Kan han få en siste seier over Real Madrid? Uansett var det Pelayo som han sitert denne uken. Kamp, motgang, opprør, krig. Luis Enrique fullt ut identifisert med Barcelona, avstå Real Madrid. Han feiret katalanske seire, selv om han ikke lenger var der. Han likte å svinge opp. Han spilte for Barcelona, klarte B-laget og ble deretter første lag trener. Og selv om han pleide å moderere sin tone som leder, og mens den aldri er den samme som å være en spiller der ute i midten av galskapen, var det fortsatt noe litt uhyggelig i måten han adresserte media. Sist sesong gikk hans lag til Bernabeu og vant 4-0. Luis Enrique huskes: Han var en treble-vinnende trener i sitt første år og en dobbeltvinnende trener i sin andre, men hvis de ikke vinner søndag, kan han det beste han realistisk håper på, er en enkelt liverpool drakt barn tittel i sitt tredje år, Og det ville være minst viktig av dem alle: Barcelona møter Alaves i Copa del Rey-finalen. Med alle de andre tvilene om ham og midt i intens debatt om hvordan Barcelona mister identitet under sjefen som er så offentlig identifisert med dem, blir seier uten tvil mer nødvendig. Som han sier, er slik han liker det: Forpliktelse, oddsen stablet mot deg, motgang. Han foretrekker en ‘krig’, sa han og der spesielt. Hvordan Luis Enrique blir husket som en leder gjenstår å bli sett; Når han blir husket som spiller, er det som noen som er svært konkurransedyktige, som skrapt for alt, som omfavnet slike slag. Tenk på ham i El Clasico, og du ser ham trekke på sin Barcelona-skjorte og løp mot Madrid-fansen. Eller kanskje kaste ut, konfrontere hans største rivaler, en motstander ‘hånd i ansiktet hans.’ Zinedine Zidane ‘hånd, faktisk. Kanskje Luis Enrique ikke alltid spilte ‘Barcelona-måten’, selv om den identiteten er mer anstrengt enn noen tillater, og kanskje klarte han heller ikke ‘Barcelona-veien’, men han gjorde ting hans måte, og disse var hans typer av Spill. En asturisk i en kamp mellom Castilla og Catalonia. Det er en av de beste tidene, men han sier at han er lykkeligere i krig. Han møtte en krise da lagene møttes i desember, og Barcelona har ikke vunnet. Sergio Ramos ‘Santiago Bernabeu’ s headed equalizer er en del av årsaken til at de paris saint germain drakt kortermet er her nå, da de går til Santiago Bernabeu. På søndag kveld, kommer Luis Enrique til å gå inn i den arenaen en siste gang. Han vil savne det; Det er det som får ham til å gå. På slutten av sesongen vil han gå bort. Han sier at han vil ta en sabbatical og innrømmer at han trenger det, men han kan snart finne at det ikke er det han trenger i det hele tatt. Det han trenger er noen, eller noe å ta på seg – jo vanskeligere jo bedre. Neste år vant han ikke trener Han sier han går tilbake til Gijon for å sitte på San Lorenzo-stranden, hvor han vil kjede seg.
http://mtkzone.info/forum/topic/1198
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/for-menn-fotballdrakter-er-ogs-utsatt-for-utstilt-mage
http://www.gulfmanagers.com/blogs/view/1669/gunners_sjefen_mener_costa_real_madrid_drakt_barn_kan_trives
http://hildegarde.iobloggo.com/17/ofret-ble-roma-drakt-umiddelbart-sltt
http://fotballdrakters.eklablog.com/steve-nicol-vurderer-den-atletico-madrid-drakt-barn-navaerende-dogfigh-a130219834
http://dancehalldatabase.com/blog/Jeg-er-veldig-lei-juventus-drakt-meg/138
http://www.catedralrio.org.br/stephania/barcelona-drakt-barn/
http://kristopher.cafeblog.hu/2017/05/20/klubben-ble-holdt-pa-real-madrid-drakt-barn-for-en-3-2-seier/
http://myvajra.com/pals/blogs/entry/har-fans-p-f-ttene-chelsea-drakt-n-r-han-f-r-ballen